5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 امتیاز 5.00 (1 رای)

پنهان کردن محتوا از کاربران مهمان در جوملا

کاربران مهمان

در این آموزش، ما به شما نحوه پنهان کردن محتویات را از کاربران مهمان در جوملا نشان خواهیم داد. چرا می خواهید اطلاعات را از کاربران مهمان پنهان کنید؟ شایع ترین دلیل این کار این است که می خواهید بازدیدکنندگان را تشویق کنید که در سایت تان عضو شوند. سپس، اگر یک بازدید کننده وارد سیستم شود، دیگر نیازی به دیدن محتوای «عضو شوید» یا "Join Now" نیست. ما قصد داریم به شما نشان دهیم چگونه این کار را در هر ورژنی از جوملا انجام دهید.


 گروه های کاربری

User Groups

  • بعد از وارد شدن در قسمت administrator سایت خود، وارد کاربران > گروه ها شوید. در صفحه گروه های کاربری وارد Guest شوید و آن را چک کنید. (در جوملا با ورژن 3.5 و بالاتر این وجود دارد. در ورژن های پایین تر باید یک گروه با این اسم بسازید و گروه پدر را Public بزنید.)

 مشاهده سطح دسترسی

Viewing Access Levels

  •  به کاربران > سطوح دسترسی بروید و وجود یا عدم وجود Guest را بررسی کنید. (در صورت نبود آن، آن را اضافه کنید.)

 گروه کاربر Guest را تنظیم کنید.

Guest User Group

  • در سیستم > تنظیمات کلی کنترل پنل بعد از وارد شدن، به صفحه کاربران بروید تا پارامترهای مربوطه را به شما نشان دهد.
  • گروه کاربری مهمان را بر روی گزینه Guest تنظیم کنید.

 یک مطلب را برای کاربران مهمان اضافه کنید.

Non Logged

  • به محتوا > مطالب > ایجاد مطلب جدید بروید.
  • عنوان و محتوای، مطلبی را که می خواهید کاربران مهمان شما مشاهده کنند را بنویسید.
  • دسترسی را روی Guest تنظیم کنید.
  • تنظیمات ویژه را بر روی «بله» تنظیم کنید. (زیرا می خواهیم آن را در صفحه اصلی نمایش دهد.)
  • بر روی «ذخیره و بستن» کلیک کنید.

  یک مطلب را برای کاربرانی ثبت نام شده اضافه کنید.

Logged in

  • عنوان و محتوای، مطلبی را که می خواهید کاربران ورودی شما مشاهده کنند را بنویسید.
  • دسترسی را بر روی گزینه Registered تنظیم کنید.
  • تنظیم ویژه را بر روی "بله" تنظیم کنید.
  • بر روی «ذخیره و بستن» کلیک کنید.

 تایید Verify: مرحله 1_یک کاربر اضافه کنید.

Add a User

  • به کاربران > مدیریت > افزودن کاربر جدید وارد شوید.
  • اطلاعات ورود کاربر جدید را وارد کنید: نام، نام کاربری، رمز عبور (دو بار) و آدرس ایمیل.
  • روی انتساب گروه های کاربری کلیک کنید و مطمئن شوید که پیش فرض آنها بر روی Registered تنظیم شده است.
  • روی «ذخیره و بستن» کلیک کنید.

 تأیید Verify: مرحله 2 - صفحه اصلی را قبل از وارد سیستم شدن مشاهده کنید.

Guest User

  • به قسمت عمومی سایت مراجعه کنید.
  • توجه داشته باشید که صفحه اصلی دارای مطلبی است که برای دسترسی عمومی تنظیم شده است.

 تأیید Verify: مرحله 3 - صفحه اصلی را بعد از وارد سیستم شدن مشاهده کنید.

Registered access

نام کاربری و رمز عبور کاربری که شما در فرم ورود وارد کرده اید را وارد کنید.
شما در حال حاضر مطلبی را در صفحه اصلی که برای دسترسی Registered تنظیم شده است را مشاهده خواهید کرد و مطلبی که دسترسی آن Guest است موجود نیست. شما می توانید این فرایند را با استفاده از آیتم های منو و ماژول ها برای پنهان کردن و نشان دادن محتوای بیشتر استفاده کنید. این تکنیک برای هر سایتی که عضو شدن در آن مهم است کاربری می باشد. مثلا:

سایت های آموزشی
سایت های عضویت داوطلبانه در کارهای مردمی
سایت تاریخی
سایت های انجمن املاکی و...

این مطلب را به اشتراک بگذارید در :

نظرات (0)

تابحال برای این مطلب نظری داده نشده است .

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر به صورت مهمان . ثبت نام یا ورود
پیوست ها (0 / 1)
Share Your Location
تا 70% تخفیف برای محصولات ، جهت اطلاع از تخفیف این محصولات در کانال تلگرام ما عضو شوید عضویت در کانال تلگرام
Toggle Bar